Снимка: БТА
fallback

Българският ансамбъл заема четвърто място след изиграването на съчетанията с пет ленти в квалификацията на олимпийския турнир по художествена гимнастика в Рио де Жанейро.

Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова изиграха много добре съчетанието си и получиха оценка от 17.566 точки. Треньор на отбора е Ина Ананиева.

Най-висока оценка получи Русия - 18.283 точки. В класирането следват Испания със 17.783 точки и Беларус със 17.583 точки.

След България са отборите на Италия, Япония, Израел, Украйна и други.

14 ансамбъла участват в квалификациите, а първите 8 от тях ще се класират за утрешния финал.

Четете още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 7 години

Ако не са опиянени от рускините Москва няма да им купи правата за излъчване. А и без това ощетиха руснаците с измислените допинг скандали. Защо измислени? Ами сравнете руските и американските звезди в женския тенис и ще разберете кои взимат хапове и кои пият чайчета за отслабване...

2

333

преди 7 години

Сега на индивидуалното коментаторките нескрито симпатизират на рускините, нашата великолепно представящата се Невяна изобщо не я отразяват, не им прави изобщо впечатление изкуствено занижените и оценки, опианени са от рускините, и с някакво снизхождение коментират Невяна.

1

Анонимен

преди 7 години

Вече са седми. Да им махнат пъпешите отпред! Друга беля ще стане.

fallback