Снимка: Reuters
fallback

Ивет Лалова се представи изключително достойно във финала на 200 метра на игрите в Рио, въпреки че зае осмото място. Към средата на дистанцията тя се движеше пета, но след това изостана и завърши за 22,69 сек.

Илейн Томпсън от Ямайка направи дубъл в Бразилия, като взе и тази титла след победата си на 100 метра.

Тя завърши за 21,78 сек, най-добро постижение през сезона и с 1 десета от секундата пред топфаворитката Дафне Схиперс от Холандия. Бронзът все американката Тори Бауи с 22,15 сек.

"Това не беше последното ми бягане. Човек трябва да си поставя цели и сега трябва да поставя моята. Не искам да кажа Токио, защото е далеч, или световното в Лондон, но има време да реша", заяви след финала щастливата Ивет.

"Напускам щастлива Рио, защото този финал бе мечтата ми и тя се сбъдна", каза още топ атлетката ни.

Всичко за Олимпиадата в Рио следете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 7 години

Класическа ромка. Само не разбирам защо някой ром като направи някоя простотия в Европа и го напишат, че е българин, подскачате по формите.А за тази ромка всички на драго сърце казвате че била българка.

41

Анонимен

преди 7 години

И какво ни топли 8-то място? И седма и шеста да беше - да, постижение си е някакво, но нищо особено. Някой от вас помни ли 8-място по бадминтон, стрелба с лък, стийпълчейз или колоездене на състезател от Румъния, Тайпе или Уругвай, например.

40

Анонимен

преди 7 години

тъй като в атлетиката ни не виждат нови имена, Ивет спокойно може да бяга до навършване на пенсионна възраст т.е. до 65 години. Иначе тая федерация, начело с мазника Карамаринов трябва да се закрие

fallback