Снимка: БТА
fallback

Лудогорец направи огромна крачка към подвига да стане първият български отбор с две участия в групите на Шампионската лига.

Българският първенец удари с 2:0 Виктория (Пилзен) в първи мач от плейофите и чака с отлична преднина реванша в Чехия след седмица.

Двубоят на националния стадион "Васил Левски" пред около 12 000 запалянковци бе равностоен, но разградчани се оказаха по-ефективни и с попадения на Козмин Моци от дузпа и Върджил Мисиджан си осигуриха добра преднина.


Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 7 години

Всякви мафиоти и мутри се изредиха на ФК "Левски" и ФК "ЦСКА" и направиха сума ти поразии. Направете справка в Гугле-то - скандал след скандал, от която и да е година. Ако все още сте фенове на тези клубове и в същото време плюете Лудогорец, значи имате мозък колкото една тухла.

29

МК

преди 7 години

Ако Домуса беше поел Левски или ЦСКА и имаха такива постижения последните 5 години. Щеше да има ПАМЕТНИК поне 30 метра висок построен от дарения на феновете :). Собствениците на повечето клубове са едни и същи просто КИРО показа че е възможно да се направи. Защо на грандовете ни не се получава, защо, защо......

28

Цецо

преди 7 години

Гледах мача и много ми харесаха, наистина са добър отбор. Жалко само, че не успяха да им вкарат още два-три гола, имаха няколко много чисти положения, но... това е футбола. Ако играят и там така сърцато и стегнато съм сигурен, че ще продължат... успех и ще им стискам палци!

fallback