Снимка: Reuters
fallback

След като родните ни спортисти са на път да запишат най-слабото представяне на България на Олимпийски игри от повече от 64 години, сега нов скандал се заформя с родната ни делегация.

Хигиенистка в олимпийското село се е оплакала от агресията на спортисти от българската делегация, съобщи БНТ.

Жалбата е официална, писмена и е внесена в Организационния комитет на Олимпиадата.

Все още няма официално потвърждение или опровержение от страна на българския отбор в столицата на Игрите, като се очаква това да стане по-късно днес.

Ако се окаже, че това е вярно, за България ще бъде второ петно на Олимпиада 2016 след допинг скандала с атлетката Силвия Дънекова.

Още новини от Олимпиадата в Рио четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Жибор

преди 7 години

България не си пати от Българи,а от чужденци. Бегли примери: неканените вмешателства на недобре приети "гости" в земите ни като Римовизантийска империя, Баязид, Фердинанд, БКП, *** съюз, Югославия, ДОСТ, Хендзенски комитет.

21

до 18

преди 7 години

Олимпийски игри не сме организирали, но сме организирали световни и европейски първенства с много добра организация, като след това сме получавали признателност от световните спортни организации.Колко до престъпността и мизерията, в сравнение с Бразилия, България е рай, в който цари спокойствие и охолство!

20

Осведомен

преди 7 години

Стефчо ти си от онези българи които освен,че са срам за самите себе си и наричат народа си: ,,не народ,а ***'' и възхваляват една фашистка пропаганда на чужда страна! Също се мъчат да ни убедят,че и ние огромното мнозинство Българи сме, ,*** като тях"!

fallback