Снимка: БТА
fallback

Борецът ни Даниел Александров отпадна на осминафиналите в категория до 75 килограма в борбата класически стил на Олимпиадата в Рио.

Нашето момче загуби с 0:8 от Петер Баши, който е световен шампион, още в първата част. Дани прие емоционално загубата си, защото вярваше, че има сили за медал.

Шансовете все още не са изгубени, тъй като Баши е сред фаворитите за финал. Ако унгарецът стигне до мача за титлата, Александров ще бъде изтеглен на репешаж и ще се бори за бронзов медал.

Александров не успя да разгърне потенциала си срещу Бачи и след много груби грешки загуби.

Както е известно, в първия кръг Даниел Александров тстрани едно от най-големите имена - арменеца Арсен Джулфалакян. Нашето момче победи по точки с 3:2.

Всичко за Рио 2016 можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

МЕТОДИКА

преди 7 години

За 26 милиона вие медал ли искате ве сиромаси?Трябват 100 милиона да се усвоят от партията която представлява министерството на спорта,да се стоят бази ,тряа деца да прайте,тряа спортни училища ,тряа да спрат цигарите и ракията и медалите ще потекат вервайте му на Красен Кралев,да не се нарича *** ако лъже

7

Чоко

преди 7 години

Абе,хора,ние загубихме студената война.Поробиха ни,съсипаха ни икономиката а какво очаквате за спорта.2016 г. сме и дори по - зле ще става.Каквото било-било.Кой видел-видел.Амин.

6

Бг

преди 7 години

Плодовете на демонокрацията, приватизацията, любовта към запада и неговите пороци - слаба държава със слаб народ, пълно с предатели, бездуховност бедност и пороци = нула медали в спорта. Някога НРБ бълваше медалисти. А сега, РБ жалка карикатура на държава с да не казвам какви управници и там един Бойко и тук таме още някой - леле мале - няма да се учудя ако се стигне до това да дължим медали към края на олимпиадата - България минус 3 златни медала, минус 5 сребърни и минус 7 бронзови.

fallback