Снимка: Instagram

Вече седмица светът е Олимпиада. Не и за руската тенисистка Мария Шарапова, която получи двугодишно наказание, заради употребата на допинг. Бившата номер едно в ранглистата при жените се е отдала на учение, екскурзии и чревоугодничество.

Снимките на Шарапова в социалните мрежи Facebook и Instagram показват, че рускинята е намерила доста разнообразни занимания, с които да запълни липсата на турнири. Маша първо реши да попълни пропуските в образованието си и се записа да следва в Харвард - един от най-престижните университети в света.

Става дума за бизнес програма, която ще й позволи да развива още по-добре своята марка бонбони Sugarpova. Именно с нея са свързани и голяма част от пътуванията на рускинята. Бившата половинка на Григор Димитров обикаля Европа и света, за да популяризира бранда си.

Маша умело съчетава полезното с приятното, като не пропуска да се повози на яхта, да поспортува на плажа или да посети голяма част от забележителностите в градовете, които обикаля.

Рускинята не е забравила за тренировките, но това не й пречи да наруши хранителния си режим и да се отдаде на всякакви вкусотии. Все по-често статусите и снимките на Шарапова са свързани с изкушаващи специалитети. Прави впечатление, че Мария излезе от образа на "студената" и скучна машина за пари и трофеи. Вместо това тя се забавлява с приятели и постоянно е в различна компания.

Защо не, след като в момента сексапилната рускиня няма никой до себе си и може да прави каквото си поиска...

Четете още новини на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase