Снимка: Reuters
fallback

Нова сензация в тениса разтърси Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Световната №1 Серина Уилямс последва съдбата на Новак Джокович и приключи рано участието си на Игрите.

Серина допусна изненадващо поражение с 4:6, 3:6 от украинката Елина Свитолина на 1/8-финалите в мач, продължил 73 минути.

Уилямс допусна пробив в третия гейм на първия сет, но го върна още в следващия. При 3:3 Свитолина отново проби, а до края на сета не допусна грешка и в крайна сметка взе частта с 6:4.

Във втория сет Серина допусна да бъде пробита целия три пъти, докато 21-годишната украинка загуби подаване само веднъж, което и осигури успеха в с 6:3 и крайната победа. На 1/4-финалите Свитолина ще се изправи срещу Петра Квитова (Чехия).

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Наблюдател

преди 7 години

До ???Защото не е рускиня. Пардон. Руснак.

8

..

преди 7 години

Дреме й на к.ура на серина, че е отпаднала на олимпиадата.Той/тя се готви за US Open.Украинският допинг може да се хване само с гайгеров брояч.Сега е лято в Чернобил- тревата синее, птичките лаят...

7

Скарлет

преди 7 години

Не подценявайте спортните сутиени и не жалете средства эа тях!!!:-))) При дамите с по- голям бюст нека и эадната лента на сутиена да е по-широка!!! Определено, не ми харесва!!!

fallback