Снимка: БТА
fallback

Най-добрата ни състезателката в спортната стрелба Антоанета Бонева не успя да се класира за финалите в дисциплината 10 метра въздушен пистолет на олимпийския турнир в Рио де Жанейро.

Бонева се представи доста неубедително, като остана на 41-о място от 44 участнички.

Тя записа слаби първи две серии с по 92 и 89 точки, след което коригира леко мерника с две серии по 95. Така нашата представителка събра общо 371 точки.

Припомняме, че Бонева се състезава още в дисциплината 25 метра спортен пистолет, надпреварите където предстоят.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Фен

преди 7 години

Слушах изказване на тази кака. Не била се преброила със себе си и затова резултата и бил такъв. Докога такива индивиди ще ни представят на олимпиади и световни. Да закриват всички федерации и да се сложи кръст на досегашните спортни организации. Всичко да се почне на ново. Тия за нищо не стават. Страшно съм разочарован от безочливо на нашите спортисти, като започнат да се оправдават за слабите резултати.

28

ШибиРиби

преди 7 години

Говорим за спорта където преборих 51 а не 10 хрантутници от които може би 2-3 си плащат мастрафа, другите веят пърдела на Копакабана и ти им плащаш. Тая кака с патлака на 10 метра сигурно е стреляла с гръб към мишената да се класира 41 от 44.

27

ШибиРиби

преди 7 години

БГ спорта все още смуче народна пара без отчет. Ако пък някой вземе че без да иска удари някой кьорав медал го правят национален герой пожизнено без да си дават сметка че славата им се отмива за година две.

fallback