Григор Димитров. Снимка: Reuters
fallback

Първата ракета на българския тенис Григор Димитров отпадна безславно от турнира на сингъл на Олимпиадата в Рио, след като бе победен с лекота от хърватина Марин Чилич след 1-6, 4-6.

Българинът демонстрира изключително колеблива игра и определено си личи, че в момента не се намира в най-доброто си състояние, макар да направи добро впечатление в Торонто.

Хасковлията пропусна точка за пробив още в първия гейм на срещата, а след това бе пробит след негови грешки. В четвъртия гейм българинът отново направи елементарни грешки и сдаде подаването си, а Чилич след това си взе своя сервис гейм и увеличи аванса си на 5-0.

До края на сета Гришо все пак успя да вземе почетен гейм, а втората част започна обнадеждаващо за него и той си взе лесно подаването, а във втория гейм пропусна точка за пробив, след като една къса топка не му се получи.

В петия гейм от втория сет обаче Гришо припомни за големите си грешки от първата част и след две непредизвикани бе пробит. В седмия гейм Чилич имаше два шанса да стигне до втори пробив в сета, но този път Гришо си взе подаването, но до края на мача не успя да върне пробива и в крайна сметка отпадна безславно.

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 7 години

Дачкай Мришо!!!

46

Анонимен

преди 7 години

що за хора сте .....? Когато Гришо побеждава всички го величаете,когато пада го плюете. Гришката все пак си е човек , а не робот. На всеки му се случва да има възходи и падения в живота си. Не му се сърдете . Аз лично му пожелавам успехи занапред

45

Ганчо

преди 7 години

Този не става за *** за зеле. Слаб и бездарен. Да си плати екскурзията сам. Да му се вземе Българския паспорт. ***, безхаберен.

fallback