Снимка: Reuters
fallback

Първата ракета на българския тенис при мъжете Григор Димитров отпадна на 1/4-финалите, на силния турнир в Торонто, след като загуби от световния номер 6 Кеи Нишикори след 3-6, 6-3, 2-6.

Нашето момче имаше доста силни моменти в мача и дори при повече късмет можеше и да се класира на полуфинала.

В първия сет Кеи бе по-добрият на корта и стигна до пробив в петия гейм, за да поведе с 3-2. Той взе подаването на Гришо, на нула.

В деветия гейм японецът проби за втори път, след като Гришо направи няколко груби грешки.

Вторият сет обаче започна отлично за нашето момче и българинът поведе с пробив още в първия гейм. Той дръпна с 0-40 при сервис на японеца и материализира втория си шанс за пробив.

В следващите геймове и двамата имаха точки за пробив, но все пак си взимаха подаванията. В деветия гейм пък Гришо проби за втори път и така прати мача в трети сет. Това бе първи сет за Григор срещу японеца в историята на съперничествата между двамата.

Третият сет започна отлично за Гришо, но само на пръв поглед. Той си взе подаването на нула, а след това изпусна два шанса да пробие.

Последваха обаче силни минути за японеца, който проби в третия гейм, а след това достигна до пробив и в петия гейм, за да стигне до крайния успех.

Това бе четвърти мач между двамата и четвърта победа за Кеи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 7 години

На този който *** в полза на Мришо (той е ЕДИН и няма кой да се заблуди от многото постове) ще му кажа ЕДНО, ние без Мришо си можем и сме си добре но виж МришУ без баламурници е съвсем КАПО.и без това не може да изкара пари от тенис та се пробва на плеймейт постата.Е.......кой за каквото е роден.мришо определено е предназначен за жиголо на застарели (Шварца) и дебели (СЕРИнЪ).

31

Анонимен

преди 7 години

Моите почитания за хората, които са чели / а и най-вероятно писали/ спонсорските и рекламните договори на Григор, за мен е чест да бъда в компанията на такива ерудити ;)

30

Анонимен

преди 7 години

Подуняне! Истината е, че подуянските играчи са на свветовно ниво. Да предположим, че Григор Димитров е от с. Подуяне. На 100% щеше да е 1 в световният тенис, а той милият да е от Хасково, да е имал звзди за гаджета. Плювачите давят вълци или го карат на автопилот.Упех на Г. Димитров!

fallback