Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Председателят на Олимпийския комитет на Русия Александър Жуков обяви, че Международният олимпийски комитет е допуснал руските спортисти до участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро, съобщава "Спорт Експрес", цитиран от агенция Фокус.

Oще по темата

Ръководството на МОК проведе извънредна среща, на която бе обсъдено евентуалното отстраняване на руските спортисти от участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Очаква се президентът на МОК Томас Бах да обяви решението в специално видео обръщение.

Жуков обаче побърза да зарадва руските спортисти и всички в Русия, обявявайки пред пратеника на "Спорт Експрес" в Лозана, че руските спортисти са допуснати до участие в Игрите.

"Александър Жуков за участието на тима на Русия на Олимпиадата в Рио: Отиваме!“, написа в личния си профил в една от социалните мрежи журналистът от "Спорт Експрес" Дмитрий Смирнов от Лозана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

wasilew

преди 7 години

Без допинг руснаците са пълна скръб,това се видя през зимата на световното по биатлон."В спорта не може и не трябва да има място за допинг". Това заяви президентът на Русия Владимир Путин на съвещание с членовете на правителството, съобщи ТАСС.

28

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

БОЖЕ КАКВА ЗАВИСТ КАКВА ЖЛЪЧ, КАКВА ОМРАЗА. АБЕ ВИЕ ЧОВЕЦИ ЛИ СТЕ??? ТА ТЕ ЖИВОТНИТЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ВАС. ТОВА Е ТИПИЧНО САМО ЗА БЪЛГАРИНА. ТОЙ АКО НЕ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА НАВРЕДИ НА ДРУГИЯ, ЩЕ ГО ЗАЛЕЕ С КАЗАН ПОМИЯ, ЩЕ ИЗСИПЕ С ЦЯЛ КОШ ОБИДНИ ДУМИ И Т.Н. ТОВА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО МЕРОПРИЯТИЕ. ТОВА Е СПОРТ. ДАЛИ НАШИТЕ СПОРТИСТИ НЕ ВЗЕМАТ ДОПИНГ А МУХЛЬОВЦИ????????? ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ НО ТУК Е НАМЕСЕНА ПОЛИТИКАТА. ЯВНО НЕ ВДЯВАТЕ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 7 години

То не остана нещо в което Русия да не се е издънила с лъжи, измами и кражби!Що за доллна пасмина са тия пияници ?!

fallback