Снимка: Reuters
fallback

Полицията в Бразилия осуети необичайна кражба – на Олимпийския огън.

Неизвестният крадец бил арестуван в опит да открадне горящата емблема на Олимпийските игри, които тази година ще се проведат в Рио де Женейро.

Опитът за кражба бе публикуван от видео портала G1, който успял да заснеме случката, информира БТА.На клипа се вижда как мъжът пробива кордона с охранители на 40-ия километър от парада в Сао Пауло, където премина щафетата с олимпийския огън.

Крадецът обаче бил повален моментално от полицаите и бил пратен в ареста.

Очаква се олимпийският огън да пристигне в Рио де Женейро на 4-и август. Ден по-късно пък ще бъдат открити летните олимпийски игри в града.

Освен с атаки от недоброжелатели и кандидати за собственици на олимпийския факел, в последните месеци организаторите трябваше да се справят също така с икономически и охранителни проблеми, както и със страхове от вируса Зика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

От не първа младост

преди 7 години

До ДО МЛАДИТЕНали? Да можеше да се върне бай Тошо, та Олимпиадата да си пак като преди. Това ли искаш да ни кажеш?

3

ДО МЛАДИТЕ

преди 7 години

По времето на СОЦА и Бай Тошо , Олимпиадата беше ГОЛЯМА Тръпка .Олимпийския Огън се палеше в Гърция и обикаляше ЦЕЛИЯ СВЯТ .Този огън се носеше пеша от спортисти , минаваше през Държавите и отиваше в Страната Домакин .Днес Олимпиадата е та.шак работа , организирана от частни заведения за бързо хранене .

2

Хейтър Тролев

преди 7 години

Голям цирк са тези игри , и много ме кефи как ти ги продават , като начин за оправяне на икономиката хахаха , пример ни е Гърция , защото всичко се финансира от държавата - въпрос на престиж ,а печалбите се жънат от частните компании ...

fallback