Снимка: Instagram

"Той е дебел! Той не е дебел! Той е Супер Божи!" Така изглежда един римейк на една много популярна реклама отпреди няколко години. Главен герой в нея бе Супер Любо, когото сега заменяме с Валери Божинов.

От няколко дни нападателят на Партизан е разнасян из сръбските и българските сайтове и вестници, че бил дебел. Ама толкова дебел, че едва тичал.

"Лъжат, че съм дебел, вижте ме по бельо!", избухва головият хищник.

Добрият му приятел Иван Бандаловски обяви вчера, че напуска Партизан и не е ясно дали Божинов ще остане в отбора. Българският нападател казва пред "Курир", че информациите за конфликт с треньора Иван Томич не са верни и той е в перфектни отношения с него.

"Аз съм в конфликт с треньора? Питайте който и да е от моите съотборници, някой от треньорския щаб или администрацията дали има някакъв проблем с Божинов и вижте какво ще ви кажат. Никога не съм поставял себе си пред отбора, още при идването ми знаех каква е историята на Партизан, а Божинов е само част от историята на клуба", отрича Валери.

После Божинов е попитан дали наистина е качил килограми през лятото.

"Да имах малко време, щях да дойда до офиса на "Курир" за една сесия по бански. Да пуснете снимките и хората да видят дали имам допълнителни килограми, ако ги има. Такава ми е мускулатурата, по природа съм си снажен. Дойдох за подготовката, никога не съм се чувствал по-добре физически и пак ми броите килограмите", отрича българинът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase