Снимка: Instagram
fallback

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров тренира много усилено за предстоящите мачове от турнира във Вашингтон, САЩ.

Българинът пусна снимки в социалните мрежи как набляга на силови тренировки и бяга в парка, за да бъде в оптимално състояние за мачовете си.

Освен това той по-рано през деня наблегна и на тренировките си на корта, като се готвеше със своя добър приятел Гаел Монфис.

Четете още спортни новини в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 7 години

Да казвам че Дричо пак го "ТРИЧАТ" (този път във Вашингтон) предполагам вече НЯМА СМИСЪЛ.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Аааа, и пропуснах, в тая зала която са го пуснали да си вее краставицата пари не искат.Там щото е *** и може да си прави селфита на воля.Леле колко си сдухан и ***.Не че ми дреме тоя дали е жив или ум.рял ама като ми го набутват постоянно по медиитетова и ще получи.......плюене!Защото ако изкарва от нещо пари то е от рова бутане в медиите иначе от тенис е ОЧЕВАДНО че ще пукне от глад и мизери.С една добра година няма как да си богат цял живот!!Мизерията го подгони тоя

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Хайде посмали Ман*го с рекламата, а.....И добре ги закръгляваш ама тя година СВЪРШИ!Остана US Open и това е.А там *** е класика - първи кръг.Та не знам къде ги видя тези още 500 хил.А за рекламата 500 хил му е тавана.За номер 40 НИКОЙ не плаща повече.А разходите няма да ги броим,..Треньор, мениджър и купища други, вкл. килера в Монако.Та накрая ако му останат 200 бимберици да скача до тавана.Аре у лево, провинциалист задръстен!P.S. Уволни треньора щото НЯМА кинтиии

fallback