Снимка: БТА
fallback

Капитанът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че Франция в фаворит във финала на Евро 2016, но неговите съотборници имат шанс да спечелят титлата.

"Франция е малко повече фаворит от нас, но вярвам, че Португалия ще спечели", заяви Роналдо преди финала, който е в неделя от 22.00 часа в Париж и може да се проследи на живо в Gol.bg.

"Победата би означавала много. Това е нещо, за което винаги съм мечтал - да спечеля титла с националния отбор. Постигнал съм всичко на клубно и индивидуално ниво, но би било страхотно постижение да спечеля нещо и с португалския отбор. Вярвам, че това е възможно, както вярват и колегите ми и цялата страна", добави Роналдо.

"Трябва да имаме положително мислене, защото вярвам, че в неделя ще бъде първи път, в който Португалия ще спечели голям турнир", каза още звездата на националния отбор и на Реал Мадрид.

По думите му отборът се е представил много силно на полуфинала срещу Уелс.

"Играхме добре, вкарахме два важни гола срещу състава на Уелс, един прекрасен отбор с отличен треньор. Но ние бяхме по-добри, заслужено спечелихме и сме на финала", добави Роналдо.

Всичко преди големия финал на Евро 2016 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

FAKT

преди 7 години

Екип на в.Марица 07-07-2016 (със съкрашения)# Франция и реферът детронираха Германия #Въпреки, че Италия болезнено загуби четвътфинала от Германия, Никола Рицоли бе назначен за рефер на полуфинала и приносът му за победата на Франция бе очеваден. В самия край на първото полувреме, при едно центриране от корнер на Гризман, Евра игра с глава и топката от непосредствена близост удари разперената ръка на Бастиян Швайнщайгер. Рицоли само това и чакаше и посочи бялата точка, а за да подплати решението си показа жълт картон на Швайнщайгер.Aко приемем, че все пак е имало дузпа, недо

11

Контрафалца!!!

преди 7 години

Болния мозък се обади!Ха ха ха!!!Но се получава нонсенс-хем всичко е решено предварително хем ни призовават да вържем за портосите бре!Само че коефициента вече е 2 75 за тях а в началото на ЮРО 2016 беше 19 бре!Никой от вас нема да смее да заложи повече от 10 лева за тях!пп-Тебе болни мозъко не аз те обиждам а ИСТИНАТА те боде в дзъркелите бре!А иначе от спортно-техническа гледна точка трикольорите многократно превъзхождат калиткарите бре!пп-Аре да си пишем утре след полунощ бре конспираторе!!!

10

Аз

преди 7 години

Аз ли си съм болен мозък не аз ръся обиди на поразия!Смешни и жалки сте!В интерес на истината и аз искам португалците да им натрият носа,но се изказвам обективно.Нещо което вие не разбирате!Нищо толкова ви е капацитета,БРЕЕЕЕ!!!!

fallback