Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Българският национал и футболист на Спартак Москва Ивелин Попов може сензационно да облече екипа на италианския колос Милан, твърди електронното издание "Тутомеркато".

Винченцо Монтела, новият треньор на "росонерите", изключително много харесва българина и дори настояваше за неговото привличане в бившия му отбор Сампдория.

В крайна сметка обаче "Самолетчето" пое "Росонерите" и в момента Попето отново влиза в сметките му, така че нищо чудно в скоро време да акостира на "Сан Сиро".

Според последни информации Монтела вече се е срещнал със спортния директор на Милан Роко Майорино и двамата са обсъдили евентуален трансфер на българина.

Попов премина в Спартак през лятото на миналата година от Кубан Краснодар.

Към Попов интерес имат още няколко тима от Апенините, като усилено се говори, че Милан е готов да извади за него 10 милиона евро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Гледам и не вярвам на ушите си!

9

_

преди 7 години

Имаме двама прилични футболисти в национала (с бразилчето - трима), този е единият. Дано го вземат.

8

Българин

преди 7 години

Ивелин Попов е добър футболист и заслужава да играе в по-добър отбор от Спартак Москва. Защо да не отиде в Милан, с какво сръбските и хърватските футболисти, които играят в европейски грандове, са по-добри от него, Жоро Миланов и останалите ни талантливи момчета?Хайде стига вече сме се подценявали и самоунижавали!

fallback