fallback
Португалия излъга Полша и се класира на полуфинал на Евро 2016. "Мореплавателите" стигнаха до успеха след продължения и дузпи 6:4 (1:1 в редовното време и продълженията), като в герой се превърна Руи Патрисио, който хвана дузпата на Якуб Блашчиковски и класира отбора си в следващата фаза.
 
Така Португалия ще играе на 1/2 финал срещу Уелс или Белгия, докато поляците ще трябва да си стегнат куфарите. По този начин португалците продължиха успешната си серия и вече 13 официални мача са без загуба.
 
Трябва да се отбележи, че до този момент Роналдо и компания имат цели пет равенства в редовното време на Евро 2016, но това ги класира в следващата фаза на турнира.
 
Като цяло срещата в Марсилия предложи страхотен футбол, особено през първото полувреме. Тогава двата отбора предложиха уникални моменти и задоволиха и най-претенциозните фенове.
 
След почивката темпото падна и логично се стигна до продължения и дузпи, където Португалия извади късмет и продължава да пише история.
 
Подробности от мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Фиорентина

преди 7 години

Леле да дам 5 лв. за списанието и според схемата му да излиза ,че Франция ще играе с/у Уелс а Белгия с Исландия. Как си изкарват парите тези хора незнам.В програмата на тв-то не пише та вземе да се доверя ,че довечера е Белгия-Уелс. Равен в редовното и Белгия бие в продължението.

25

Анонимен

преди 7 години

Те Белгия ще им разпорят шушонките на тая тумба

24

лигично тъпо

преди 7 години

Ние може да се окажем в тройката на Европа,след бихме португалците в контролата

fallback