Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Българският футболен съюз съобщава, че след проведени заседания на Лицензионната и Правната комисия към БФС право на участие в Първа професионална лига за сезон 2016/2017 получават следните клубове:

1. ПФК "Лудогорец"
2. ПФК "Левски"
3. ПФК "Берое"
4. ПФК "Славия"
5. ПФК "Локомотив" (Пд)
6. ПФК "Черно море"
7. ПФК "Ботев" (Пд)
8. ПФК "Пирин" (Благоевград)
9. ПФК "Монтана"
10. ФК "Дунав" (Русе)
11. ФК "Локомотив" (Горна Оряховица)
12. ПФК "ЦСКА–София"
13. ФК "Верея" (Стара Загора)
14. ПФК "Нефтохимик" (Бургас)

Правната комисия към БФС е категорична, че промените в наименованието и седалището на дружеството от "ПФК Литекс" - Ловеч" АД на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД са направени по установения ред в националното законодателство и вътрешните актове на БФС.

До края на седмицата предстои заседание на Лицензионната комисия към БФС, на което ще бъде разгледан съставът на Втора професионална лига и клубовете, подали документи за участие в нея.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

муспи

преди 7 години

Цесекето имат един разкошен изход, - трябва да се гледа с широко отворени очи в ада. Те трябва да се свържат с Генералния Секретар на ФИФА - стария го уволниха вече за корупция, и да му предложат 90 хиляди. Ще му кажат че си започват изплащанията на 30 милиона за 30 години, което прави по 90,000 годишно, - ето, вземете си ги! И въпросът ще е уреден по еврейски - борчовете си стоят и Цекато си играе в А група. Това е очаквал от тях и Бойко Борисоф, но е потресен от ромската им простотия!

36

gost

преди 7 години

мен по странно мие друго фен на левски какво ще търси в цска ако това нее учудващо здраве му кажи тях какво да ги правят е това е наи учудващото в цялата ситуация аиде тои отишъл щото бил а тия какво става манжа с грозде затова няма фубол от акъли

35

Реалист

преди 7 години

До menНе знам за кое плащане към държавата говориш - ако е за концесията за стадиона Ганчев в момента плаща като прави съответните ремонти на Армията и Панчарево, а старото дружество дължи едни близо 1 милион лева вече по тая концесия - което межуд другото ще е и една от причиниет поради която ще се развали договора със старото дружесгво - ако питаш за парите натрупани като дългове към НАП и разни други "оздравители" и "кредитори" - който ги е направил тези дългове той да ги плаща....:))))

fallback