Снимка: БТА
fallback

Португалия стигна само до равенство 1:1 с Исландия и направи голяма издънка в първата си среща от група "F" на Евро 2016, където Унгария удари с 2:0 Австрия.

Точен за "мореплавателите" бе Луиш Нани (31), попадението за исландците мушна Биркир Бярнасон (50).

Кристиано Роналдо изцяло разочарова в тази среща и няма да се запомни с нищо съществено. От своя страна смелите исландци заслужено си взеха точката и продължат да пишат история. Съставът на Ларш Лагербак и Хеймир Халгримсон направи страхотен мач и се понрави с тактическата си грамотност.

Така в тази група "F" лидер е Унгария с три точки, следват Португалия и Исландия, а на дъното е Австрия.

Подробности за срещата Португалия - Исландия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Гледал на живо 1994

преди 7 години

До 1994Първо Шведите винаги са били непреодолим отбор за нас.Второ целта на нашите в този мач беше Стоичков да вкара гол, за да стане едноличен голмайстор.

13

1994

преди 7 години

И аз го гледах и видях как италианската скудра ни смачка и изпусна 10 гола първото полувреме,после заигра по италиански .Помня и резила с Швеция.И излагацията с Нигерия .Изобщо онзи шампионат ни спаси Ицо ,вечна слава за което .

12

Гледал на живо 1994

преди 7 години

До ТошрегорТогава имахме отбор, а не сбирщина от чалгари-любители на плеймейтки и манекени.И на полуфинала съдията ни поряза с две неотсъдени дузпи срещу Италия.Но нямаше как да има финал на малката и бедна България срещу Бразилия - никой няма да позволи!!!

fallback