Снимка: Facebook
fallback

Истерия за билети в "Подуяне"! Огромен интерес има сред феновете на Левски за мача с Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в събота за мач от 30-ия кръг на "А" група.

Както е известно, сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде отворен официално, като до момента са останали непродадени съвсем малко билети за новата трибуна, която е с капацитет почти 6000 зрители. Останалите места са на първите редове и блока, най-близо до сектор "Г", но на касите на Герена непрекъснато пристигат желаещи за билети. Вчера от сутринта на стадиона се виеше опашка, а голям е и потокът от привърженици, които минават през магазина на феновете в центъра на София.

Ръководството на Левски очаква близо 16 000 зрители по трибуните, като двата най-важни сектора за клуба - "А" и "Б", да бъдат пълни до краен предел предвид факта, че има още три дни до срещата.

От клуба вчера се похвалиха, че билетите се продават много бързо и вече има закупени 9000 пропуска. За новия сектор "А" са останали около 1500 билета, които най-вероятно ще бъдат изкупени днес.

От агитката на "сините" са закупили пък над 3000 билета за сектор "Б". Интересът е много сериозен и прогнозите са, че южната трибуна ще е пълна до краен предел за мача в събота.

Очаква се там публиката да изригне с уникална хореография. Любопитно е да се отбележи, че за сектор "В" са купени почти 2000 билета, което е доста добър показател с оглед на факта, че интересът е концентриран към останалите трибуни на стадион "Георги Аспарухов".

Индикациите са, че след като свършат пропуските за "А" и "Б", феновете ще почнат да купуват за "В". Общият капацитет е около 19 500. Сектор "Г" обаче ще остане празен.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

gost

преди 8 години

Рогат негативизъм интересно мие наско сираков и пламен гетов щощяха снощи в ловеч странното е кога доидат се сме паднали явно са ни проклели с техния любимец кокала които е на последно място защо мие интересно първото полувреме литекс преспокоино да си решат нещата тия странни пропуски като цяло на какво се дължат интересно мие да не си мислят рогата да бият лудогорец смях

14

дфхгсь

преди 8 години

Разликата около 300 000 :)) С билети по левче , ще продължите в химически тоалетни да ходите по нужда ;-)

13

Анонимен

преди 8 години

условно да кажем,че и цска и левски ще са събрали по 16 000 свой фенове на стадионите си.разликата ще е в приходите на самия клуб от билети.с цени от 7лв до 25 лв за левски и тези от 1лв за цска сами си направете сметките!

fallback