Снимка: Levski.bg

Играчите на Левски няма да бъдат стимулирани финансово за предстоящото дерби с Лудогорец в събота, пише "Труд". Шефовете на "Герена" мълчат по темата с премиите и е много вероятно играчите да останат с празни джобове дори и при успех срещу "милионерите".

Очевидно такава е тенденцията при "сините" от началото на сезона, защото възпитаниците на Стойчо Стоев не са взимали бонуси и за останалите успехи до момента. В съблекалнята на "Герена" се надяват премиите да се появят най-късно през... следващата кампания. И така отсъствието на финансовите инжекции да е по-скоро като изключение.

В същото време еуфория завладя привържениците на "сините" предвид наближаващия мач с лидера в "А" група. Нетърпеливи фенове оформиха опашки на касите на "Аспарухов" още от понеделник сутринта. Допълнителна причина за интереса е и предстоящото откриване на новопостроения Сектор "А", който ще влезе в експлоатация именно за мача от 30-ия кръг срещу "Лудогорец".

Билетите за него са на цени между 20 и 25 лева и се продават ударно. Очакванията са на трибуните да има близо 15 000 зрители. Някои от най-големите легенди на клуба също ще уважат мача, като предварително ще получат доживотни пропуски за новото бижу на "синята" арена.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase