Снимка: БТА

Ботев Пловдив едва се спаси от позорна домакинска загуба срещу Монтана и двата тима врътнаха реми 2:2 в среща от 29-ия кръг на "А" група, която се игра в Коматево.

Домакините започнаха срещата изключително добре и създадоха няколко опасни атаки през първите минути, а освен това стигнаха първи до попадение.

В 28-ата минута Балтанов реализира след хубав удар от наказателното поле, а няколко минути след това преднината на домакините можеше да бъде удвоена, но удар на Неделев срещна гредата.

След почивката обаче гостите се активизираха и в 60-ата минута Мичев вкара попадение от дузпа и даде надежда на своя отбор, че може да стигне до успех.

В 67-ата минута обратът стана пълен. Асен Георгиев надскочи всички в наказателното поле на Ботев след едно центриране и заби топката в мрежата - 1:2 за Монтана.

В 93-ата минута обаче Неделев спаси отбора си след фамозен гол, след страхотен удар в горния ляв ъгъл на противниковата вратa. Toй овладя топката на гърди и я прати неспасяемо в противниковата врата.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase