Снимка: архив, Reuters
fallback

Българката Сесил Каратанчева допусна загуба във втория кръг на квалификациите на силния турнир по тенис в Маями с награден фонд 6,844 милиона долара.

Каратанчева загуби от състезаващата се за САЩ грузинка Анна Татишвили с 2:6, 2:6 за 71 минути.

Българката допусна два пробива в първия сет, а във втората част съперничката й поведе с 4:1 и след това без проблеми приключи двубоя.

За Татишвили това беше трета победа над Каратанчева от четири мача.

Българката, 138-а в подреждането на УТА в момента, заработи 20 точки за световната ранглиста и 3565 долара.

Първата ракета на България Цветана Пиронкова също не стигна до основната схема в Маями, след като загуби от рускинята Елена Веснина 2:6, 1:6. Пловдивчанката беше тотално размазана от десетата поставена и логично падна с катастрофален резултат.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

преди 8 години

До Дедо ПеткоИдеята ти не е лоша, но забрави да добавиш най важното наградния фон. И може да си направиш сериозен турнир.Не само на тези двете а и други тенисистки ще ти дойдат.Естествено ще трябва малко популяризиране на турнира ти, и няколко години борба за по висок рейтинг.Но с добър награден фон няма да имаш проблем.

6

Анонимен

преди 8 години

Приритали са те за твоето загубено село. И двете си печелят сами парите и не обръщат внимание на такива плювки като теб.

5

Дедо Петко

преди 8 години

Да дойдат двете да играят на село. Ще изрина овчарника и ще им направя тенис корт. И пластмасова купа ще им купя за награда.

fallback