Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Българският полузащитник на руския футболен отбор Рубин Казан Благой Георгиев коментира за вестник "Спорт експрес" своя статус. В началото на 2016 година Рубин отстрани Георгиев от лагерите, тренировките и мачовете и през това време 34-годишният играч поддържаше форма самостоятелно в родината си.

Към Георгиев проявяват интерес редица клубове от различни страни. Но той има действащ договор с Рубин до края на този сезон.

"Аз съм готов да продължа да играя за Рубин", каза Благой Георгиев, като допълни, че не е спирал да тренира и за ден.

Георгиев призна, че от него се интересуват няколко отбори, но няма договорености с нито един. "Готов съм да продължа да играя на Рубин и да помагам на този клуб с всичко, което мога. Аз бях наказан за три мача - но след следващия кръг наказанието изтича, така че ще имам възможността да се появя на терена. И не трябва да се слуша това, което говорят за мен други хора. Истина е само това, което говоря аз", категоричен е футболистът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

смЕх

преди 8 години

Мале ,мале гоулемиО играч ще се изтрепят за него ще си стои там докато онези от родата му по женска линия решат иначе току виж го обръснали със сабята дето му я подариха .

17

Анонимен

преди 8 години

tva gei4e futbolist bilo bojeeeee

16

Анонимен

преди 8 години

Той не стана ли Благо алаха ?

fallback