Снимка: архив, Булфото
fallback

Спортната легенда на Левски Наско Сираков е добре, той не е получил инсулт, увери директорът на УМБАЛ "Св. Анна" д-р Славчо Близнаков.

Oще по темата

По неговите думи пациентът е "съвсем спокоен, с много малки оплаквания, стабилизирано състояние, без никаква опасност за живота му".

Вчера Сираков е имал "някакви оплаквания, постъпва по спешност, започва диагностика и лечение", каза д-р Близнаков пред bTV.

"Нямаме притеснения, не е инсулт, ще бъдат извършени допълнителни изследвания, за да се разбере какво точно е, но не е тежко заболяване, което да води до някакви притеснения", увери той.

Според него Сираков е "в добро настроение, говори, усмихва се, приема с чувство за хумор състоянието си, така че всичко е наред в момента с него".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

65

преди 8 години

Може да е от перуката-неговата.Не от Боби Михайлов.Най-добре знае докторчето-Близнаков.Имал бил ,,някакви ''там оплаквания,смеел се бил.Е,дай ,БОЖЕ всекиму такъв учен доктор.Що мислите че ви вярваме.все пак не сма правени в ду-е

29

8

преди 8 години

АМИ ЩЕ СЕ СМЕЕ ТА КАК НЕ?ЧУДИ СЕ НА АКЪЛА НА АДИОТИТЕ,КОИТО СА СЕ ХВАНАЛИ ,ЧЕ ИМА ИНСУЛТ.А ВСЪЩНОСТ ЯВНО Е ПОЛУЧИЛ ПРИСТЪП НА ПАНИКА СЛЕД СМЪРТТА НА ТРИФОН ИВАНОВ.МИЛИ НАСКО,СТЕГНИ СЕ ЗДРАВО И,НАЙ-ВАЖНОТО,СПРИ АПК-ТО.ИНАЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ПАПКА ПАРИЧКИТЕ,НО НЯМА ДА СИ ТИ.БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!

28

АТАКИСТ

преди 8 години

до 40 Впрочем на Марешки бензиностанцията предлага дизела на 1.48 сега, аз си зареждам на ОМВ Младост във Варна на 1.45. Прецаканият и про.стият съм аз. Нали така, брачед?

fallback