Снимка: Булфото
fallback

Китай и ОАЕ са новите варианти за продължаване на кариерата на Благой Георгиев. Това разкри агентът на българския халф Анзор Гаргаев.

Татуираният футболен магьосник е получил разрешение от Рубин, на който по договор е футболист до септември, да се готви самостоятелно и да си търси нов отбор до 1 март. Ако дотогава няма развитие, вероятно Георгиев ще се върне в тима от Казан.

"Моят клиент не може да се разбере с Рубин за нов договор заради финансови детайли. Явно в клуба решиха, че той ще изгуби мотивация и му разрешиха да си търси нов отбор.

В момента Георгиев е в България и тренира самостоятелно. Приоритетни варианти за нов клуб са ОАЕ и Китай. Има и шанс Благо да остане в руската Висша лига. Георгиев е достатъчно класен футболист. Вярвам, че ще намерим вариант, който да устройва и нас, и Рубин", казва Гаргаев, цитиран от "24 часа".

Както е известно, има вариант Георгиев да направи трансфер в Австралия. Кандидат за него там е Сидни.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

Може би всъщност мечтаят за Есмер?

10

Жена с въпрос

преди 8 години

"Както е известно, има вариант Георгиев да направи трансфер в Австралия. Кандидат за него там е Сидни."Ама кой е чувал е за тоя в Сидни? И какъв футбол се играе в Австралия: австралийски ли, щот ако той не е разбрал има малка разлика с този, който татуираният магьосник се опитва да проиграе, ама не му се получава толкова години магията...?

9

Анонимен

преди 8 години

"Китайци и араби мечтаят за наш Благо"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАААААААААААА........................

fallback