Снимка: Официален сайт на Партизан
fallback

Головият хищник на Партизан Валери Божинов вкара фантастичен гол при победата на своите с 2:1 над Шахтьор Солигорск (Беларус) в приятелски мач в Кипър.

Българският нападател откри резултата в средата на първото полувреме, когато засече със задна ножица центриране отляво. Неманя Михайлович вкара втори гол за сърбите в 47-та минута.

Отборът от Беларус намали на 1:2 в 86-та минута, а в 88-та минута контролната среща бе прекратена от главния съдия заради сбиване между играчите на двата отбора.

Българският защитник на Партизан Иван Бандаловски влезе в схватка с играч на Шахтьор, а веднага на помощ дойде и Валери Божинов. Двамата българи останаха на терена през цялото време.
Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Наистина красив гол...но не мога да разбера как така веднага лепват етикет на такъв гол сръбските коментатори, че е феноменален? За мен най- зрелищният гол със задна ножица е на Марио Брешан срещу Барса от 35 метра вкара със задна ножица! просто Красота. Сещам се за на Ван Бастен головете... на Уейн Руни срещу нюкасъ от ВОЛЕ задна...това беше в наказателното...зловещо...на Ривалдо срещу Валенсия в последната минута и решителен гол със задна от границата на наказателното поле. И Барса влезе в ШЛ

12

тТт

преди 8 години

Феноменален бил... Само ми загубихте 30 сек от жалкия животец. Феноменално беше, примерно, волето на Трифон Иванов срещу Уелс. Това тук е просто гол, нищо феноменално не виждам в него.

11

Анонимен

преди 8 години

Те това ще му е на Божи86 за тая година. От тук нататък го чакат малките котета

fallback