Снимка: Facebook
fallback

Президентът на България Росен Плевнелиев е фен на Бока Хуниорс! Той посети стадион "Ла Бонбонера" в Буенос Айрес, където получи екип на отбора, в който блестеше Диего Марадона.

Както е известно, държавният глава е на официално посещение в Аржентина, а преди това той беше и в Бразилия.

За визитата на Росен Плевнелиев в храма на Бока се похвали самият клуб на официалната си страница в интернет, публикувайки снимки на "футболиста".

Плевнелиев получи фланелка на Бока Хуниорс с неговото име, снима се с шефовете на клуба и даже показа някои футболни умения с топката.

Президентът на България подари книга за българския спорт на президентът на Бока Хуниорс Даниел Ангеличи и му обеща да съдейства за укрепването на спортните връзки между България и Аржентина.

Още снимки от "тренировката" на Плевнелиев вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Контрафалц !!!

преди 8 години

До некакъв пишман спец!!! А бре къв спец си ти бре,*** бре???Карнавала в Рио още не е започнал а стадиона на Бока-Ла Бонбониера се намира в Буенос Айрес бре!Аман от спецове пишманлии бре!!!

23

Анонимен

преди 8 години

А, бе, Росица да не я хване Зика там?!?То сега каквото ражда все е малоумно, а с вируса не знам какво ще роди...

22

Анонимен

преди 8 години

Така наречения Прецедент на Република България - пак отишъл на екскурзия...Какво дири този индивид на другия край на земното кълбо?Може би и там разтяга тези плоски лафове, които му пишат от посолството на САЩ?Всъщност, знам какво прави там - отново прави всичко възможно, за да ни е срам пред света...

fallback