Снимка: БТА
fallback

Бразилската звезда на Барселона Неймар е започнал преговори с Реал Мадрид, съобщава испанското радио "Onda Cero".

Според информациите, нападателят и неговият баща са се срещнали с представители на "кралския клуб" по време на връчването на Златната топка за 2015 година в Цюрих.

"Белият балет" е предложил умопомрачителна заплата на голаджията, каквато от Барселона не могат да си позволят. По-рано беше съобщено, че от "Ноу Камп" са готови да плащат по 30 милиона евро на Неймар на сезон, но офертата на Реал е доста по-голяма.

Бразилският национал е мечтата на Флорентино Перес, като той ще използва още един коз да го изкуши за немислимия трансфер. Това е Лео Меси, от чиято сянка Неймар едва ли ще успее да излезе, докато двамата са съотборници на "Ноу Камп". На "Бернабеу" нападателят ще бъде звезда №1 и шансовете му да сбъдне мечтата си, печелейки Златната топка, са значително по-големи.

Преди няколко дни Роберто Карлош наля допълнително масло в огъня, заявявайки, че вижда един ден Неймар в Реал. После легендата се опита да замаже положението с думите, че се е шегувал.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Бамби

преди 8 години

*** преводачи са тези от Днес. Весниците говорят, че се е срещнал с представител на Реал Мадрид, но преди да подпише с Барса.В днешно време Неймар не иска да чуе нищо от Мадрид. В Испания за да се продават вестници също се публикуват "новини" от преди две години.

7

Анонимен

преди 8 години

NEIMAR IMA GOLIAMO GELANIE DA IGRAE V BALGARIA,NO BOBI MIHAILOV NE E SAGLASEN--SHTE ZATAMNI SLAVATA NA SINAT MU.

6

Анонимен

преди 8 години

Какво ще прави Неймар си е негова работа. Нашите разбирачи нямат пари за една ракия , а коментират милионерите . Боже господи , какво племе сме това българите .

fallback