Снимка: Reuters

Хърватският треньор на ПАОК Игор Тудор си навлече гнева на местната преса заради неумението си да използва звездата на тима Димитър Бербатов.

Още по темата

"Тудор предпочита Атанасиадис, който тича повече. Да не би Ривалдо да търчеше като куче, когато бе в АЕК? В тима има още девет човека, които могат да бягат. Бербатов няма нужда да го прави.

Тази комедия с него трябва да приключи. Нека да се вземе един класен футболист, който да играе зад него и двамата да комбинират заедно. Или просто да се смени стилът на игра. Всички сериозни тимове играят с четирима в отбрана за разлика от ПАОК. Именно това пречи на крилата", изригна ядосано Ставрос Колката в сайта "sdna.gr".

Освен това медиите в южната ни съседка обявиха, че Атанасиадис вече мисли да напуска "Тумба" и отказва да поднови договора си с клуба.

Вземете Бербатов!, този призив получиха шефовете на австралийски тим. Медия подучи управата на "Аделаида Юнайтед" какво да прави, за да привлече повече фенове на стадиона.

"Той е просто идеален. Може да повлече останалите за бой", коментира журналистът Тери Антъни. Според него Митко ще бъде еквивалент на Алесандро дел Пиеро, който предизвика фурор на другия край на света.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase