Снимка: БТА
fallback

Дисциплинарната комисия към БФС взе решение да изхвърли Литекс от "А" група заради напускането на терена по време на мача с Левски!

Освен това ловчанлии бяха глобени с 20 000 лева за напускането на срещата след нареждане на спортния директор Стойчо Стоилов, а президентът Трифон Попов е санкциониран с 15 хил. лв. Причината за това е, че той пое вината за изваждането на отбора от терена. По този начин футболистите на Литекс няма да бъдат наказвани.

Ловчанлии могат да обжалват наказанието в седем дневен срок пред Апелативната комисия. "Клубът има право да търси правата си. Всички решения днес са взети единодушно. За точките на Литекс ние не решаваме", заяви председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев.

Левски също не мина между капките заради инцидентите. В два мача Сектор "Б" ще бъде затворен, а отделно беше наказан да играе и една среща пред празни трибуни. Първата санкция е заради ексцесиите по време на сблъсъка с Литекс (0:3) от 1/4-финалите за Купата на България, а втората заради ударения делегат по време на прекратения мач между двата отбора от първенството.

Решението може да се обжалва пред Апелативната комисия в седемдневен срок.

Подробности за решението четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

ТОПЧЕВ

преди 8 години

ВИТОША МАЙ ИСКАТ ДА ИГРАЯТ САМИ,ТО НЕ БЯХА СЪДИИ,МЪДИИ,СТАДИОНИ,КОМИСИИ,УГОВОРКИ,КАК НЕ ГИ ЗАБОЛЯ ГЛАВАТА 100 ГОДИНИ САМО ДА СЕ ИЖАТ С ТОЗИ СЛАБ ОТБОР.ОСВЕН ПО ВРЕМЕТО НА ГУНДИ ОСТАНАЛИЯ ПЕРИОД Е МЪКА,ТЕ НЕ ИГРАЯ, ТЕ ЧАКАТ ДУСПА,ФАЛ, А БЕ ТО МАЧОВЕТЕ ИМ ПЪЛЕН ЦИРК.ГЛЕДАЛ СЪМ ВСИЧКИ МАЧОВЕ,ПРЕДИ СЕ ЦЕЛУВАХА С ЛОКО,СЕГА СЪС СЛАВИЯ,ТО КОЙТО ИМ СКОЧИ ИМ НАМИРАТ ЦАКАТА.А БЕ ТЕ САМИТЕ СТАРИ ЛЕВСКАРИ ГО ГОВОРЯТ ТОВА НЕСЪГЛАСИЕ.ТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА,САМО СЕ ДАРВЯТ,ДРЪВЧАТ,ПОЛОВИНАТА ИМ ТОЧКИ ДАДЕНИ.

63

To6

преди 8 години

На анонимния лигьо розовите прясята ще му го мушнат.

62

...

преди 8 години

ако някой още не е разбрал, пеевски и б.б!!!(колкото и странно да ви звучи) са прикритите спонсори на 'уевски.Аз съм левскар от време оно, но последните години дори и не следя първенството. Толкова грозно, опорочено и низко стана всичко, че не си заслужават вниманието.

fallback