fallback

Кубрат Пулев записа най-бързата победа в кариерата си, след като за по-малко от две минути нокаутира Морис Харис в Хамбург.

Кобрата нямаше абсолютно никакви проблеми срещу 39-годишния американец и още след първия гонг се хвърли във вихрени атаки. След десен ъперкът в тялото на съперника си, българинът повали Харис на ринга, след което той не се изправи.

По този начин Пулев показа, че напълно е забравил загубата си от Владимир Кличко от края на миналата година и записа 22-ри успех в кариерата си, 12 от които с нокаут. Това пък беше пето поредно поражение за Морис и второ поредно още в първия рунд.

Трябва да се отбележи, че за първи път в ъгъла на софиянеца беше новият му треньор Ули Венгер. Специалистът не бе край ринга при победата на Кобрата над бразилеца Джордж Ариас поради здравословни проблеми.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

onz

преди 8 години

До Ангелразборки има в фишките и у мадараша мойто " момче" . а ти дето си толко гоуем бияч , ще ти кажа че ако не умееш да се предпазиш си просто сборянско плашило. и изобщо целта никога не е да понасяш удари " в сплита" щото те разсплитат.

57

Gong

преди 8 години

Trenirovka s krushata ima poveche intriga i interesni migove.:-)

56

пулчо

преди 8 години

И какъв мач гледахме? Смешен, който можем да го гледаме при трениращите за за здраве.

fallback