Снимка: Reuters
fallback

Голяма победа постигна ракета №1 на България Григор Димитров, след като елиминира хърватина Марин Чилич със 7:6(3), 7:6(2) на турнира от сериите "Мастърс в Париж".

Хасковлията най-накрая изигра много силен мач, успя да отрази цели 10 възможности за пробив и в крайна сметка изхвърли шампиона на US Open от 2014 година от надпреварата след два тайбрека.

В следващата фаза Григор отново ще има тежка задача – поставеният под №8 в основната схема испанец Давид Ферер.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

И сиа КО??От *** вече е Размазишо.Ферер го размаза като ла..йно по стената.Хайде честит втори кръг не миналов.Бостана в Асково дали е обран или е останало нещо за Размазишо?

21

Анонимен

преди 8 години

браво Гришка през целия сезон се пощипва ,па тези шарани се бъхтаха ама сега ще им оскубиш перушината един по един,и на този Ферер да го не отървеш ,че хем е пред пенсия хем краката са му с 30 сантима по къси от твоите,хем ти прилапа трофея в Акапулко.Па ако сполай ти минеш и по напред може и да не ти се налага да си все с дъждобрана против плюнки,че нашто племе е неблагодарно и бързо забравя колко радост ни носеше до скоро.....бъди жив и здрав ,и само нагоре,късмет....

20

Анонимен

преди 8 години

А дано, ама на дали. Ако се случи чудо и прескочи другия кръг - това ще е, като полет на човечеството до друга звезда ....

fallback