Снимка: БТА
fallback

Шефилд Уензди отнесе с 3:0 Арсенал на стадион "Хилзбъро" и без проблеми се класира за следващия кръг за Купата на Лигата. Попаденията за домакините мушнаха Рос Уолъс (27), Лукас Жоао (40) и Сам Хътчинсън (51).

Като цяло играчите на Уензди тотално доминираха, размазаха напълно плахите си гости, дори изпуснаха още по-голям разгром и в крайна сметка заслужено продължават напред в турнира.

Така Арсен Венгер затвърди негативната си серия срещу този противник и все още не може да спечели мач на "Хилзбъро".  От своя страна домакините скъсаха с каръка в срещите си с лондончани за тази купа и записаха първи успех от шест двубоя.

Арсенал даде и две свидни жертви, след като още през първото полувреме контузии получиха Окслейд-Чембърлейн и Тио Уолкът.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

49

преди 8 години

Интересно, точно същото е и заглавието в един спортен сайт.Този тук мисля не е такъв.И за по голяма обективност следва да се посочи и че Арсенал не играха с основния си състав а с юношите.И че Венгер използва този турнир точно за пробен.Но ..трябва да се пложаат усилия за ожективност.

fallback