Снимка: архив Bulphoto

Премиерът на България Бойко Борисов заяви пред репортери, че няма начин да опрости дълговете на ЦСКА.

На въпрос за ситуацията с ЦСКА Борисов заяви, че се е срещнал с феновете и ръководството на футболния клуб, като е заявил готовност да помогне.

"Не мога да им платя данъците, не мога и да им ги опростя", каза Бойко Борисов.

"Не може да убиете хегемона на българския спорт". С този транспарант пък феновете на ЦСКА от сектор "Г" приветстваха спортистите от Обединени спортни клубове ЦСКА в 14.15 часа, когато стартира мероприятието, заменило мача на "червените" срещу Витоша Бистрица.

Както е известно, отборът на Витоша отказа да изиграе двубоя от югозападната "В" група под предлог, че играчите се страхуват за здравето си.

Над 3000 зрители на стадион Българска армия приветстваха спортистите от ОСК ЦСКА, които направиха кратки демонстрации, след което на терена се проведе двустранна игра, в която играчите от представителния тим на ЦСКА бяха разделени на "червени" и "черни".

"Черните" спечелиха с 3:1 с два гола на Преслав Йорданов и един на Николай Цветков. За "червените" се разписа Момчил Цветанов, който се завърна на терена, след като от началото на сезона лекуваше контузия.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase