Снимка: Ройтерс
fallback

България удари с 2:0 Азербайджан в среща от Група "Н" и завърши с победа мачовете си за Евро 2016 във Франция.

Както е известно, "лъвовете" отдавна бяха загубили всякакви шансове за класиране на еврофиналите, но за щастие поне останаха четвърти в групата и успяха да изпреварят "футболните колоси" Азербайджан и Малта.

Попаденията пред 1000 зрители на стадион "Васил Левски" мушнаха Михаил Александров (20) и Димитър Рангелов (56).

Това бе и първа домакинска победа за "лъвовете" от две години, но тя бе изцяло "пирова" и без абсолютно никакво значение.

Иначе играта не предложи особени футболни достойнства, националите ни доминираха, вкараха две красиви положения и в крайна сметка записаха лека победа.

Още за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

дедо Ташунко

преди 8 години

българи-юнаци

46

майорски

преди 8 години

ама да знаете по чалга и танцуване на пилона или кючеци ......сме Европейски ...и Миланов ....и Гаджев ...и Мицански.....мнооого са добри там ....това Алисия .....това Герганатова Андреа ...Преслава, Малина Калина ит.тн.ттам сме направо световни лидери.....само като гледам всички псевдо конкурси по телевизията .....и се кефя ...каква школа имаме само ...какво поколение се задава !!!!

45

Анонимен

преди 8 години

До ЗАРАТАзара тези дето ги предлагаш за гръбнак на отбора одавна са изпята песен ....стари са ...и нямат международен опит ....говоря за истински международен опит а не Ф група в Германия ...и Д група в италия .... Гаджев не става ...освен з Левски ...Дяков е работлив играч върши много черна работа и трябва да играе ... но в Лудогорец..Рангелов , Мицански ...извинявай ...те са с ниска спортна форма .... бавни ...мързеливи по терена ..Тонев ако тича повече може да стане добър играч ....

fallback