Снимка: Архив Булфото
fallback

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че дори не си е представял, че ЦСКА ще стигне до "В" група. Той коментира какви са проблемите в клуба на "червените".

"Ясно е, че щом се е стигнало до това състояние, мениджмънтът е бил катастрофален през последните години. Ясно е също така, че държавата и Футболният съюз са правили много големи компромиси именно в интерес на феновете.", коментира Кралев пред bTV.

По думите му проблемите са започнали през последните шест-седем години.

"Тогава странно защо феновете на ЦСКА не реагираха, като беше видимо, че клубът се източва, че се злоупотребява, че се водят дела, че се купуват футболисти, които нямат такава стойност, че цените не са реални. Това беше видно за всички! Във футболния свят това не е тайна, но никой не взимаше тогава отношение, защото всеки смяташе, че ще се размине, ще се случи нещо, че поредният спасител, който идва в ЦСКА, ще оправи положението", добави той.

Кралев не пропусна да разкрие и подробности за престижния тенис турнир, който ще се проведе в София през февруари. Според него това ще е щанс Григор Димитров да зарадва българските си почитатели.

"На Григор може да му пожелая само успех. Този турнир е една възможност той да вземе реванш пред българските си фенове за пропускането на турнира за Купа "Дейвис". Има прекрасната възможност да зарадва българските почитатели, защото наистина има много фенове, много фенове го обичат и искат да го видят на живо в България и то в реална битка. Уверен съм, че този турнир ще бъде началото на неговия възход, защото тази година виждаме, че преминава през трудни моменти. Дано от София тръгне новото му възраждане, новия победен път към върховете на тениса", завърши министър Кралев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Инж+

преди 8 години

Ми като е било "видно за всички" какво се случва, къде "дремаха" БФС!? Иначе феновете си скандираха "Пернишки ***", ама кел - файда!?

13

онз

преди 8 години

отидох до кварталния магазин, питах за синю вину и ми казаха че ако им се напраим на лидеро още един път ше спрат да ми продават хавански пури под масата. та така леефскалар. синьо вино нема. а вие си лайте по чорбата - чорбите и у в група са си чорби, а миналата година половината лафкаджии станаха лудогорци. щото сте рая и гледате да се подложите на силния на деня.

12

БГ

преди 8 години

КЪДЕ Е СЪДЕБНОТО ДЕЛО,ИЛИ ГРАЖДАНСКОТО ТАКОВА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ ОТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА,ПО КОЙ ЧЛЕН Е ОКРАДЕНО ВСИЧКО,ЗА ДА СЕ НАКАЖЕ КЛУБА,КЪДЕ Е ДЕЛОТО КПАЛЕВ,КЪДЕ Е РЕВИЗИЯТА КРАЛЕВ,КЪДЕ КОНСТАТИВНИЯ АКТ ЗА ЛИПСИТЕ,КАК ТАКА СЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ,БЕЗ ДА СЕ НАКАЖАТ НАРУШИТЕЛИТЕ,ВОДЕЩИ ДРУЖЕСТВОТО КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ,КОГА ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ ЗА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,А НЕ САМО ЗА ЦСКА,ЛОКО ,ЗНАЧИ БЕРОЕ ЯДЕ ОТ ЕЛ.ТОКА КОЙТО АЗ ПЛАЩАМ,ДРУГИ ОТ ДРУГО,А САМО ЦСКА КЛУБА Е ВИНОВЕН,АЙДЕ БЕ НИЕ ДА НЕ СМЕ ЛУДИ.

fallback