Юрген Клоп. Снимка: архув, Ройтерс
fallback

Бившият треньор на Борусия Дортмунд Юрген Клоп е постигнал договорка с ръководството на Ливърпул за подписването на тригодишен договор.

Подобна новина лансират медиите в Босна, позовавайки се на източници, близки до помощник-треньора Желко Бувач, който цели седем сезона беше част от екипа на Клоп на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Както е известно, снощи мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс беше уволнен след равенството 1:1 с градския съперник Евертън.

Лошо изчистване на Емре Джан доведе до изравнително попадение на Ромелу Лукаку в добавеното време на първата част. Така Ливърпул пропиля аванса от гола на новия английски национал Дани Ингс и по-късно Роджърс беше натирен.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Рафата

преди 8 години

До коментар 1:Аз бях добър!

4

пука му

преди 8 години

Брендън ги направи за малко шампиони със Суарез.Сега ни Суарез ни той ,едва ли ще имат повече от 8 място в първенството .

3

Анонимен

преди 8 години

Голяма новина, няма що. Някой си босненец, който уж познавал Клоп, казал на някой босненски журналист, нашите пък го преписали от него. Ми то може в Таджикистан пък да пишат друго. Кой знае дали някой таджикистанец не е познат на Клоп.Докато не видя официално новината в официалния сайт на Ливърпул, не вярвам. Ако става въпрос само преди няколко дни Клоп каза, че подобни новини са спекулации.

fallback