Кирил Домусчиев. Снимка: Булфото, архив
fallback

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обмисля да спре да ходи по мачове. Причината - омръзнало му да седи до простаци и то на домакинските мачове на разградчани.

"Съжалявам, че наредбите на FIFA и UEFA не разрешават да се направи ложа в сектора за гости за техните ръководители. Ще направим най-модерната в света, но да са далеч", коментирал пред 24 часа Домусчиев след скандалите по време на мача срещу Литекс.

"Това не е за първи път. Тези хора явно така си правят. Не е вярно, че ще наказвам Ангел Петричев, той е дори за награда", допълни Домусчиев.

"Важното е, че показахме, че и охраната ни е на място. Всъщност нямаше дори някакви сериозни обиди, а размяна на реплики", каза още собственикът на Лудогорец.

Разградчани продължават да вярват, че са били ощетени с някои решения на Таско Тасков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

БГ

преди 8 години

АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО,ПАРИТЕ ПРОМЕНЯТ ЧОВЕКА, НО С МНОГО ПАРИ НЕ СТАВАШ МНОГО УМЕН И Т.Н.

13

нн

преди 8 години

Не се сърдете Г-н Домусчиев. Това е спортния морал на всички Ви. Псувни, ругатни, неуважение и още какво ли не? Особенно когато един отбор тръгва да пада, имам предвид Лудоголец. Няма все победи. Играеш, ставаш, не играеш, ядове и т.н. Гледай си фармацията, там всичко ти е О.К. Там нямаш ядове. Хората ти мълчат и работят, помисли по-вече за тях, заслужават.

12

Анонимен

преди 8 години

Марияна, сменете тази снимка вече. Няколко статии за Домусчиев и все тази снимка, малко се изтърка, говори с когото трябва, излагате се. Иначе за статията - какво да кажа вие си знаете

fallback