Снимка: БТА

Капитанът на националния отбор по футбол Светослав Дяков изрази мнение, че е време в отбора да играят нови играчи. Халфът на Лудогорец коментира и появилите се слухове, че евроквалификацията с Норвегия (0:1), е била уредена.

"Това са абсолютни глупости. Загубихме, защото бяхме прекалено пренавити. Направихме една голяма грешка. Всички се представихме слабо, но това, че мачът е загубен умишлено е голяма глупост", категоричен беше Дяков.

Халфът на Лудогорец каза още, че вече е време да се даде шанс на други играчи, които да се докажат, защото сегашните национали не са оправдали гласуваното им доверие.

"След като губим, не може да сме доволни. Не мога да коментирам къде бъркаме, има си треньорски щаб. Слабо първо полувреме и малко по-добро второ, но не достатъчно, за да вземем нещо повече от Италия. Не сме доволни", обясни Дяков на Летище "София".

"Във футбола винаги има грешки, но ние ги правим малко повече. Не ни достига и класа, не трябва да се заблуждаваме. Когато не върви един отбор, трябва да има промени. Може би трябва други играчи да получат шанс".

"Треньорът решава кои да извика, но когато не вървят нещата, най-виновни сме тези, които играем. За треньора не мога да кажа нищо лошо, за мен той работи добре. Изборът на футболисти не е толкова голям. Нашите играчи не играят в особено силни европейски отбори", завърши Дяков, който няма да играе срещу Хърватия на 10 октомври, защото е наказан.

Още реакции от родните национали от Летище София четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase