fallback

Бербоманията в съседна Гърция завладя и бившия премиер на страната Алексис Ципрас, който получи фланелка на новата звезда на ПАОК Димитър Бербатов, информира "Труд".

Ципрас бе в Солун и посети стадиона на ПАОК, където бе посрещнат топло, въпреки че е известен със своите пристрастия към гранда Панатинайкос.

Политикът получи като подарък фланелката на българския нападател и попита: "А сега какво да правя?".

Според проучване от последните дни Митко е най-голямата звезда в гръцкото първенство, след трансфера си в ПАОК.

В него са участвали над 50 000 читатели, като над 43% от тях са избрали Бербатов за най-известния играч в Гърция през този сезон. Българинът изпреварва дори имена като Микаел Есиен и Естебан Камбиасо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Ципурата е същи Боко-тиквуня.Единствената разлика е че предните правителства в Бг не оставиха почти никакви дълговета на Тиквата ще му отнеме време докато закопае държавата.Виж при Ципурата държавата вече беше потънала така че не му трябваше и година докато ПОТОПИ страната в УЖАС и МИЗЕРИЯ.

8

Онз

преди 8 години

До Анонимен7имаш предвид момента в който станаха европейски шампоани ли ? или просто режисюра така каза да пишете :)

7

Съвет

преди 8 години

Политикът получи като подарък фланелката на българския нападател и попита: "А сега какво да правя?".1.Обличаш фланелката и играеш вместо Бербатов;2.Бербатов печели изборите и играе като премиер.След 1 година: Меркел и Бербатов, като водещи на първите две по сила икономики в Европа със задоволство изгледаха еди до друг в ложата мача Байерн Мюнхен - ПАОК, където победител с 3:1 беше гръцкия гранд, след хедтрик на Ципрас.

fallback