fallback

Италия победи с 1:0 България в мач от група Н на евроквалификациите. Единственият гол на стадион "Ренцо Барбера" вкара Даниеле де Роси от дузпа в 6-ата минута.

През второто полувреме обаче халфът на Рома беше изгонен с директен червен картон заради ритник срещу Илиян Мицански. Българинът също пое към съблекалните, защото си позволи да ритне Де Роси. През всички 90 минути "адзурите" бяха по-добрият отбор на терена и само добрите намеси на Божидар Митрев ни спасиха от по-голяма загуба в Палермо.

Така "лъвовете" записаха второ поредно поражение в групата, но шансовете за класиране на бараж остават живи, благодарение на УЕФА, която отне една точка от актива на Хърватия заради расизъм. В класирането сме на 4-то място с 8 точки, докато "шахматистите" имат 14 т.

В следващия кръг гостуваме именно на Лука Модрич и компания и трябва да вкараме поне два гола и да спечелим с един разлика, след което да надделеем над Азербайджан у дома. В същото време хърватите трябва да загубят визитата си на Малта, за да се доберем до заветната цел. Лидер в групата ни остава Италия с 18 т., а Норвегия има 16 т.

Как мина срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Перукан

преди 8 години

Перуката не е виновен.Тои не играе футбол от 20 години и не е в час.Обича да играе кючек.

53

хитрец

преди 8 години

Петев,събличай се да не идваме да те събличаме!!!!!!

52

Ico

преди 8 години

Направо съжалявам тези заблудени хора,които са дали пари да гледат и да подкрепят националния ни отбор в Палермо.Просто с тази смешна игра не заслужават никаква подкрепа.На следващите квалификации празен стадион Васил Левски това е решението!Ако играят пред 200-300 човека най-много може пък да живнат.Все се каня както не гледам българско първенство така и националния да спра да гледам.Прочети още на: gol.bg/nacionalen-otbor/2015-09-06/italiya-ni-pozhali-s-10-otnovo-mechtaem-za-chudo

fallback