Снимка: Reuters
fallback

Норвегия победи с 1:0 България в евроквалификация, играна на стадион "Васил Левски".

Единствения гол в мача отбеляза защитникът Вегард Форен в средата на второто полувреме с първото си попадение в 24 мача с националната фланелка. Така "лъвовете" намалиха до минимум шансовете си за класиране на голям форум за първи път от 2004 година.

Срещата в София беше изключително скучна, без грам интересни моменти, а скандинавците стигнаха до успеха след заучено положение от фаул. Ивелин Попов и компания пък тотално изневериха и в заключителните минути бяха бурно освирквани от феновете по трибуните, които викаха "оставка" за ръководството на БФС.

В класирането в група Н България остава на 4-то място с едва 8 точки от 7 мача. "Викингите" вече имат 13 т., а лидерите Италия и Хърватия са съответно с 15 и 14 т. Азербайджан е на 5-та позиция с 5 т., докато последният Малта има 1 т., спечелена срещу българите.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Ганчо

преди 8 години

Мързеливци, бездарници, некадърници и всичко в този смисъл за тези младежи които се мислят за футболисти. Да се закрие този националния отбор. Направете като Унгария - 6 години без национален отбор. Сега като отново ги пуснаха играят та пушек се вдига. Но това в България не може да стане защото онези от БФС няма да могат да ходят по чужбина без пари.

108

муспи

преди 8 години

Не забравяйте че българите се радват. За нас този отбор е бълтарски колкото правителствата и парламента - колониална администрация.

107

Анонимен

преди 8 години

"първото си попадение в 24 мача с националната фланелка"като гледам какви се разписват очаквам на следващият мач гол от противниковия вратар

fallback