Снимка: архив Булфото
fallback

Ръководството на Лудогорец удолни Бруно Рибейро и на негово място назначи за треньор Едуард Ераносян.

В същото време стана ясно, че Ради Здравков, който пристигна в Лудогорец преди 20 дни, е подал оставка. Именно той беше спряган за нов треньор на българския шампион.

Ето и цялото съобщение от сайта на Лудогорец:

Ръководството на ПФК Лудогорец започна преговори за прекратяване на договора на старши треньора Бруно Рибейро и неговите помощници Марсело Чагас и Анди Смит.

Междувременно помощник-треньорът Ради Здравков подаде оставка, но желанието на Клуба е той да продължи да заема поста си и преговорите ще продължат.

От днес в треньорския екип влиза Едуард Ероносян. Опитният специалист е бил шампион на България и Ангола. Треньор на годината е през 2004 г.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Съвсем случаен

преди 8 години

Трябва да си много *** и неразбиращ от футбол за да уволниш Делменджиев и да докараш този португалски анонимник. Резултатети, които постигна този "треньор"спокойно можех да постигна и аз и всеки друг на негово място. Съсипа шанса на отбора за европейските турнири, пропиля толкова шансове. Наистина - трябва да си безкрайно *** за да докараш отбора си до това положение. (става въпрос за "ръководните фактори" в отбора)

17

Стругаро

преди 8 години

Таман от Челси щяха да дойдат някои от звездите тука,а тоя пък си тръгна.Ще остане само спомена за пораженческата му визия и оклюмал пиянски нос след всеки мач.Навъсеняка свикнал да пада и цар на оправданията.Приличащ на алкохолик и лентяй.Поне визия и изказ да имаше.Статистиката му като треньор е-загуби 28/равни 14/победи 10....коментара е излишен.

16

Моуриньо

преди 8 години

Защо ми уволнихте човека,бре.Аз толкова разчитах на него и ви го препоръчах.....ние с него сме интимни приятели.Таман отбора взе да се подобрява пък и публиката да свиква със загубите и хоп....махате го.Не се прави така с човек,чиито плам и хъс се чете в очите отдалече.Сега какво да прави човека...пак в долните португалски девизии ще спасява отборите от изпадане с невероятните си умения и знания.Такъв невиждан тактик не трябва да се маха току така ,особено и с такъв безценен татус келт помощник.

fallback