Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА загуби по скандален начин от Ашдод с 0:1 на стадион "Българска армия", като проверката бе и официалното представяне на червените за новия сезон във "В" група. Единственото попадение в мача заби Тимо Авитан в 43-ата мин.

В края на мача обаче феновете на армейците по скандален начин нахлуха на терена, подгониха играчите на израелците и срещата бе прекратена.

Проверката бе доста изнервен с четири червени картона - един за българите и три за израелците. Нахлуването на ултрасите на ЦСКА стана именно след третия червен картон за играч на Ашдод.

Тогава феновете подгониха гостите, които се барикадираха пред Сектор "Б" на "Армията". Треньорът на армейците Христо Янев обаче застана смело между ултрасите и футболистите на Ашдод и така предотврати по-сериозни ексцесии.

Първата среща на ЦСКА при аматьорите пък ще бъде на 9 август срещу Струмска слава на "Армията".

Проверката с Ашдод бе шеста за ЦСКА по време на лятната подготовка на червените. В тези контроли армейците записаха четири победи - над Литекс II, Оборище Панагюрище, Марица Пловдив и Вихрен и загуба от Спартак Плевен и сега от Ашдод.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

муспи

преди 8 години

Долу антисемитската комунистическа клика на бандата ГЕРБ, БСП и ДПС! Червените фашисти които на времето избиха българските евреи, сега отричат холокоста и воюват с Новия Ред! Специално Бойко Борисоф не е бил обрязан - каза ми го Станишката!

20

,

преди 8 години

Всяко насилие срещу спортисти е неприемливо и ОСЪДИТЕЛНО.Най-големите расисти засега ,които СА НЕСАНКЦИОНИРАНИ ПО СИЛАТА НА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ И ЛИЦЕМЕРИЕТО са израелските играчи и фенове за чиито СРАМНИ действия никога не чуваме,нека другите не бъдат като тях.

19

777

преди 8 години

Това отдолу сме го виждали вече, стига де - смешно е.

fallback