Димитър Бербатов. Снимка: архив, Reuters
fallback

Кой ще върне Бербо на Острова? "Астън Вила" или "Евъртън", залагат на Острова. Според медиите там Димитър Бербатов трябва да се появи в понеделник в Бирмингам за последни разговори с бившия тим на Стилиян Петров.

"Карамелите" от Ливърпул пък го искали в тандем с Пато. Британците обаче ще трябва да наддават с два клуба от Мейджър сокър лийг. "Сиатъл" и "Ванкувър" го примамвали зад океана.

"Чувам, че Бербатов е спряган за "Вила". Той е фантастичен талант, но не виждам как ще си партнира с Адебайор. Ще бъда изненадан, ако ги видя заедно на терена", коментира по повод слуховете мениджърът Хари Реднап.

"Бербатов се нуждае от хора, които да тичат зад гърба му. Адебайор едва ли ще прави това. Той също обича да държи топката в краката си. Този тандем може да се превърне в сензация, но не съм сигурен", каза Реднап.

"Шърууд (б.р. мениджър на "Астън Вила") би трябвало да знае това добре от "Тотнъм", където бе с Бербатов", каза още Реднап, който е майстор на подобни трансфери.

В Италия пък разкриха, че "Каляри" си прави устата за Митко, който е спокоен за бъдещето си и продължава да се радва на лятото в компанията на щерките.

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

чак тука се чува стрелбата ...... за него

17

до 17

преди 8 години

Квото и да търка отсега нататък, той беше, е, и ще остане най-добрият български футболист играл във Великобритания. Играл, неиграл, остава в историята. Отвори си гугълчето и му се поклони за успехите! Едно е да плюеш по некадърника недорасляк Гришко, друго е да плюеш по Великия Димитър Бербатов. Треа си сляп да го правиш.

16

до 11

преди 8 години

Умните се гордеели със собствените си постижения? НАЙС! ВилИко! Ама умните обикновено не са обозначени като ВИП, че да са пример за масите! Поради тази ЦЕЛ тъ питам пак! Име на българин или българка, родена между 1980 и 1990 година имаш ли да дадеш, че един два тюфлека дето четат тук и минат да вземат да го запомнят или нямаш?

fallback