fallback

Британският боксьор Тайсън Фюри, който на 24 октомври ще мери сили със световния шампион в тежка категория Владимир Кличко за всичките му пояси, захапа здраво бившия претендент за титлата на IBF Кубрат Пулев.

Според Фюри, през своята кариера Кличко се е боксирал предимно с посредствени играчи. Изключение правили Александър Поветкин и Дейвид Хей.

Останалите не били по-опасни от боксова круша.

"Погледнете с кого се е бил Владимир. Пулев - човекът, който стоеше пред него с вдигнати ръце, като пълен глупак", подигра се 206-сантиметровият гигант.

Припомняме, че наскоро вербален атентат срещу Кобрата бе осъществен и от неговия душманин - самия Владимир Кличко.

"На Пулев много му знаеше устата - стоял съм твърде често в ъглите, държал съм съперниците си в клинч и съм много скучен боксьор, а той бил много зрелищен играч, който може всичко и ще стане шампион. Искам да попитам къде е той сега?", атакува украинецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 8 години

До 1717Питах Гугял и ми каза подобно на тази снимка.Чувал с л..на.Тоя е паднал още преди да е излщзал на ринга.

47

Анонимен

преди 8 години

Като видя на снимката този ШАРДЕН и няма нужда да му слушам глупостите.А 57 е прав и аз го казах това още като гледах Поветкин с Кличко.Поветкин просто ще убие Андреин.Опулев е пълен клоун. Много приказки и ............НИЩО.***-мришо, същата работа.

46

nemo

преди 8 години

предполагам сте гледали мача на кличко с поветкин. сега си представете поветкин срещу пулев, ми боя срещу кличко ще му се стори дружески разговор. хората са казали да не слагаш тигана преди да си хванал рибата, затова кличко си мълча преди мача, па сега ще говори, щото има право. нашия говори, ама не е само до приказки, до там стигна да разправя, колко носел на бой, а падна в първия рунд... помните ли боя с вах, колко го би, направо го смаза- 8 рунда бой!

fallback