Снимка: Булфото
fallback

Най-новият ЦСКА вече е факт, стана ясно от съобщение в търговския регистър. Дружеството е получило регистрация, а точното му име е "ФК ЦСКА" АД.

Капиталът му е 50 000 лева, от които вече 12 500 лв. са внесени. Представител на ФК ЦСКА е Пламен Марков. Бившият национален селекционер влиза и в съвета на директорите, където са още Милко Георгиев и приближеният до Гриша Ганчев Тодор Иванов.

Това е четвъртото новоучредено дружество ЦСКА за последните две години. Предишните са "ЦСКА 1923" АД, "ФК ЦСКА АД" и "ФК ЦСКА – София" ЕАД.

Още преди няколко дни Пламен Марков заяви, че очаква регистрацията на ново дружество, което да продължи дейността на сегашното.

Снимка, която потвърждава регистрацията вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

муспи

преди 8 години

На кой стадион ЦСКА ще проведат тържествата за 70 годишнината? Народна армия не е тяхен а откраднат от АФ23, и в тази операция ръководството на този наистина военен отбор е разгонено а председателя му разтрелян като американски шпионин! Със ставането на Платини шеф на ФИФА, за неговото място в УЕФА се точи Перуката. Доколко го заслужава ще се разбере от връщането на стадиона на наследниците на АС23. Точно сега разполагаме с адвокати дето могат всичко, Перуката има власт - ние левскарите чакаме!

9

ФАКТ

преди 8 години

Школата на ЦСКА нищо не е произвела. # Затова всичките им футболисти са крадени : # 1. Нако Чакмаков от Ботев (Сф) #2. Борислав Футеков от АС-23 #3. Кирил Богданов от АС-23 #4. Стойне Минев от Устрем (Сф) #5. Стефан Геренски от Металик (Сф) #6. Георги Цветков от Спортист (Сф) # 7. Стефан Т. Стефанов от Локомотив (Сз) # 8. СТЕФАН БОЖКОВ от Спортист (Сф) # 9. Димитър Миланов (Пижо) от Ботев (Сф) # 10. Манол Манолов (Симулията) от Устрем (Сф) # 11. Крум Янев от Ботев (Пд) # 12. Гацо Панайотов от Спортист (Сф) # 13. Иван Колев от

8

Какво стана

преди 8 години

ЦСКА не БЕШЕ само футболен клуб. Сега какво се случи - загина ли спортният ЦСКА? Само като футболен ли се реанимира и ще бъде занапред? Има ли жив спортен клуб ЦСКА?

fallback