Снимка: архив, Булфото
fallback

Тайният търг за марката на ЦСКА, който НАП трябваше да проведе на 3 юли се провали, съобщава 24 часа.

Вече изтече срокът, в който трябваше да се получат 720 000 лева депозит за участие в него. Нито едно физическо или юридическо лице не е направило това.

Сега трябва да се организира нов търг, като цената от 3,6 милиона лева ще бъде намалена с 20%. При нов провал, следва директно договаряне с някой, който иска да придобие марката.

ЦСКА я заложи по времето на "Титан" заради дългове от 3,6 милиона към държавата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Цецка

преди 8 години

До майор П Пановкойто е в прекрасни отношения с директора на Софийския централен затвор и председател на "Септември" взима радикални мерки за класиране в държавното първенство като обединява клуба си с добре представящият се "Септември" под името "Септември при ЦДВ" на 5 май 1948г. Това е и началото на най-измисления отбор в България - ЦСКА. Дори началото им е изключително изкуствено,както впоследствие и цялата им история и успехи.

31

Цецка

преди 8 години

До майор П ПановНа 22 май 1945г. се избира нов управителен съвет,в който почетен председател е Ген. Владимир Стойчев,а председател е ген. Добри Джуров. През 1945г. въпреки големите очаквания за класиране в първенството клубът се представя изключително слабо и се спасява на 1 точка от изпадане в Първа дивизия. Все пак това става през 1947г. когато отбора изпада във Втора дивизия и илюзията за класиране в държавното първенство е разбита,но не за дълго... Първият началник на ЦСКА - Иван Мирски

30

Въпрос?

преди 8 години

Сашо Томов защо не е на съд и сега, вместо логото, НАП не предлагат някоя от вилите му на търг?

fallback