Снимка: архив Булфото
fallback

Вчера се заговори, че Светослав Тодоров ще поеме ЦСКА на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, но днес информациите са други.

Според "Труд" Пламен Марков и Христо Янев ще застанат начело на клуба в дует.

Бившият национален селекционер и истинска легенда на "червените" може да стане спортен директор. А Янев, звезда от първото десетилетие на новия век, е вариант за треньор. Ювелирният майстор на преки свободни удари работи за последно като наставник на Миньор (Перник), също във "В" група.

Пред завръщане в отбора е и Томи Костадинов. Той започна в ЦСКА, игра в Литекс, а след това се подвизаваше в гръцките долни дивизии. Идеята на собствениците Гриша Ганчев и Юлиян Инджов е да залагат на млади футболисти и треньори.

Въпреки че обяви готовност да играе и във "В" група, последният капитан на отбора Валентин Илиев вероятно няма да остане в ЦСКА. Като тартор ще бъде задържан бившият национал Борис Галчев.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

4уденко

преди 8 години

Защо да няма две или няколко ЦСКА-та ? # След като има дузина БКП-та (червено, синьо, жълто, зелено, екологично, турско, македонско, милиционерско, пожарникарско, банкерско, патриорично, реформаторско, и т.н. и т.н.) ?

5

1977

преди 8 години

Я Христо Янев - Тюфлека, щял да води Целуни Синия К*р Армеецо. Тоя като футболист беше пълен бездарник, а като треньор си го представям.... Смях в залата

4

Анонимен

преди 8 години

Май не разбирате - борбата е кой да вземе стадиона в Борисовата градина, ама да не плаща задълженията. Никога не е имало проблем с учредяване на нови дружества с абревиатури, включващи ...ЦСКА... Накрая ще остане само едно ЦСКА - това, което докопа стадиона. Само дето пак ще има проблеми, за достоинството да не говорим.

fallback